top of page
20220326_151159.jpg

Landhandlern Ola er hobbykokk gjennom 30 år med en genuin interesse for mat og de gode smakene. Han tilbyr sine kunder mat fra lokale småskalaprodusenter fra både inn- og utland og stiller store krav til kvaliteten før et produkt tas inn. I Storgata 9 blir du møtt med god kompetanse og godt utvalg – spør gjerne om en anbefaling til spennende produkter! Du ønskes hjertelig velkommen!

Landhandlern

Ostedisk.jpg

Historien

Storgata 9 Landhandleri og Delikatesse er et familiedrevet foretak som åpnet 1. juni 2012 med mål om å skape et ekstra godt mattilbud til Jevnakers befolkning og besøkende. Vi har åpen kafé året rundt, og tilbyr salg av lokalmat fra «fjern og nær» samt catering. Om sommeren kan du nyte våre deilige retter i den koselige bakgården. Vi har et utelukkende fokus på kvalitet og råvarer i servering plukkes fra eget utvalg i oste- og ferskvaredisken. Landhandleri og servering holder åpent mandag til lørdag. Velkommen til oss!

Lokal mat i fokus

Skal man ha fokus på de beste smaker er det ikke tvil om at vi må hente inn de beste delikatesser fra det store utland, men like lite tvil er det om at det også finnes utrolig mange matskatter i lokalmiljøet vårt. Landhandlern ønsker å bidra til å sette fokus på lokalprodusert og kortreist mat og har nydelige delikatesser fra Norge og særlig Ringerike og Hadeland.

Pølser fra hadeland.jpg
bottom of page